Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα 1ο τεύχος του δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού από το TAXHEAVEN



Ο κόμβος του TAXHEAVEN, πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά προχώρησε στην πρώτη ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού που αφορά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. 

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που θα κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση και θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επισκέπτες του κόμβου.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού θα αναλύονται όλα τα θέματα γύρω από την καθιέρωση των ελληνικών λογιστικών προτύπων και θα προβάλλονται ταυτόχρονα οι απόψεις των συναδέλφων που θα κοινοποιούνται εγγράφως στον κόμβο. Στόχος μας είναι να υπάρχει πολυφωνία γύρω από το ζήτημα αυτό και να συνδράμουμε απ΄ τη μεριά σας στην επίλυση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν από την εφαρμογή των Ε.Λ.Π. στην καθημερινότητά μας.

Η ύλη του περιοδικού θα αποτελείται από αρθρογραφία, μελέτες, νομοθεσία, απόψεις, συνεντεύξεις, κ.λπ. καθώς και από πρακτικές αναλύσεις που θα βοηθούν στην κατανόηση των θεωρητικών προσεγγίσεων.

Το περιοδικό θα αποκτήσει σύντομα τον δικό του χώρο μέσα στον κόμβο έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να πλοηγούνται σε όλα τα τεύχη με απλό και εύχρηστο τρόπο.

Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
Τεύχος 1, Δεκέμβριος 2014


Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Γ.Μαυραγάνης - «Το νομοθέτημα των Ε.Λ.Π. δεν παρεμβαίνει στη εσωτερική λογιστική οργάνωση των επιχειρήσεων, υπάρχει χρόνος προετοιμασίας»
Συσχέτιση σχεδίου λογ/μων ΕΛΠ με λογαριασμούς ΕΓΛΣ
Το Δεκέμβριο η εγκύκλιος για τα Ε.Λ.Π.
3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό συνέδριο του Ι.Ο.Φ.ο.Μ.
Οι κατηγορίες βιβλίων με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
«Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα: H ακαδημαϊκή και η επαγγελματική άποψη»
Τα μέλη της επιτροπής των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων

Κατεβάστε το σε pdf
Ξεφυλίστε το ως ηλεκτρονικό περιοδικό


Οικονομική Ενημέρωση TAXHEAVEN Ε.Π.Ε. Copyright ©


Πηγή http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/21619

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου